Ett heltäckande tjänsteutbud

Tjänster

Varje projekt är unikt och det är alltid våra kunders önskemål som bestämmer slutresultatet. På Sann Smide har vi en mycket stor och bred kompetens samlad under ett tak. Till exempel kan våra medarbetare på projekterings-och konstruktionsavdelningen kliva rakt ut till kollegerna i verkstaden för att rådgöra med dem om en detalj. Eller så kanske någon i verkstadspersonalen får en briljant idé, som är ännu bättre än ursprungslösningen, under projektets gång.

Det är den här typen av nära samarbeten som gör oss på Sann Smide unika. Tillsammans arbetar all personal för att hitta de bästa och effektivaste lösningarna för våra kunder.

Vi bygger på förtroende sedan 1998

Entreprenad

Entreprenad är vårt största område och innefattar allt från mindre stål-konstruktioner till nybyggnation av skolor, bostadshus och plåthallar.

Verkstad

Vi har en yta på 10 000 kvadratmeter att röra oss på för att förbereda och tillverka våra projekt.

Montage

Vi utför allt från enklare montagearbeten till avancerade stålkonstruktioner

Service

Vi har utfört service och reparationer på exempelvis Sysavs containrar i 20 år. Vi servrar cirka 1000 containrar per år. Vi har servicetal med MKB och åt dem utför vi löpande underhåll, räckeentreprenader, dörrbyte/service och säkring efter inbrott.

Bemanning / rekrytering

Sedan år 2000 har vi hjälpt våra kunder med bemanning inom industribranschen, från kortsiktig inhyrning till strategisk rekrytering.

Kalkylering

Vi klarar av kalkylering inom stålentreprenader.

Projektering

Vi utför projektering inom alla smides-entreprenader.