Ett heltäckande tjänsteutbud

Tjänster

Varje projekt är unikt och det är alltid våra kunders önskemål som bestämmer slutresultatet. På Sann Smide har vi en mycket stor och bred kompetens samlad under ett tak. Till exempel kan våra medarbetare på projekterings-och konstruktionsavdelningen kliva rakt ut till kollegerna i verkstaden för att rådgöra med dem om en detalj. Eller så kanske någon i verkstadspersonalen får en briljant idé, som är ännu bättre än ursprungslösningen, under projektets gång.

Det är den här typen av nära samarbeten som gör oss på Sann Smide unika. Tillsammans arbetar all personal för att hitta de bästa och effektivaste lösningarna för våra kunder.

Vi bygger på förtroende sedan 1998

Byggsmide

Byggnadssmide är vårt flaggskepp. Vi tillverkar och levererar alla typer av byggnadssmide, allt från den enklaste grind till kompletta konstruktioner i stål, rostfritt och aluminium.

Kalkylering och projektering

Vi utför kalkylering inom stålentreprenader och projektering inom alla smidesentreprenader.

Entreprenad

Entreprenad är vårt största område och innefattar allt från mindre stål konstruktioner till nybyggnation av skolor, bostadshus och plåthallar.

Montage

Vi utför allt från enklare montagearbeten till avancerade stålkonstruktioner.

Verkstad

Vi har nu två verkstäder att ta till vara för att utföra våra fina projekt. En yta om ca 17000 kvm att röra oss på för att förbereda och tillverka våra projekt.

Service och underhåll

Vi utför service, reparationer och underhåll på allt från stora projekt till små och akuta oplanerade upp drag. Under 20 år har vi servat 1 000 containrar för Sysav per år, och vi har serviceavtal med MKB för löpande underhåll som räckeentreprenader, dörrbyten och säkring efter inbrott. Vi löser också oförutsedda reparationer, som påkörda portar, riktning av dörrar och grindar, svets och mekanik. Kontakta oss när som helst så hittar vi en lösning.